Office 365

Altijd en overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen
Met Office 365 kunt u bijna overal werken met vrijwel elke pc, Mac, iPhone of iPad, Android en BlackBerry. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Wel moet u een werkende internetverbinding hebben, maar dat is dan ook alles!

Lees ervaringen van onze klanten

Bekijk pakketten


Voor Mac en pc
Wij zijn gespecialiseerd in zowel Apple- als Windowsomgevingen en de combinatie hiervan. Office 365 is zeer geschikt voor Mac, Windows en mobile devices en werkt samen met Outlook 2007, 2010, 2013 & 2011 -2016 (voor de Mac).
 
Best mogelijke beveiliging
Met Office 365 worden uw gegevens beschermd volgens de strengste normen van fysieke en digitale beveiliging. Microsoft Exchange Online heeft ingebouwde antivirus- en antispamfilters die zo zijn ontworpen dat bekende en onbekende virus- en spamgevaren worden uitgeschakeld zodra deze zich openbaren. Bescherm uw gegevens met het hoogst mogelijke betrouwbaarheidsniveau, permanente back-up, disaster recovery en een strikt privacybeleid.

Voordelen Office 365
- Uw office applicaties bij de hand op Mac, Windows, iOS en Android(vanaf 4.x) apparaten;
- Eenvoudige installatie en beheer;
- Ondersteuning voor teamwork. Chat, VOIP en online vergader mogelijkheden;
- Werken in de Cloud.


office 365 image

Ervaring van onze klanten
"Jullie ICT-specialist kwam met het voorstel om te kijken of de mailflow bij Rood Boven Groen ook efficiënter zou kunnen verlopen. Office 365 zou goed aansluiten bij onze wensen. Na de nodige voorbereiding en overleg van te voren was uur ‘U’ aangebroken. Edgar heeft een dag gewerkt om alles juist in te stellen en de kennis over deze cloud toepassing over te dragen. Daarna was het voor ons allemaal even wennen. Er moesten opnieuw interne afspraken worden gemaakt over het verdelen en behandelen van mail. Inmiddels is het een aantal maanden later en kunnen we stellen dat de implementatie van Office 365 door Card Services goed is verlopen" - Rood Boven Groen


Rood Boven Groen logo

"Onlangs zijn wij overgestapt naar Microsoft Office 365. CARD Services heeft ons hierbij uitstekend begeleid.

Het is best een stap zo’n migratie, want je weet wel wat je hebt en niet precies wat je krijgt. CARD Services heeft ervoor gezorgd dat bestaande mails en bestanden soepel zijn overgezet in de nieuwe omgeving. Het zijn professionals met verstand van zaken en voor ons hebben ze alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf nu kunnen we nog mobieler werken doordat we overal beschikken over onze actuele mails en bestanden.
"      - Van Dam Loopbaanbegeleiding


"Mijn Mac's (1 iMac en 1 MacBook Pro) zijn gemigreerd naar Microsoft Office365, maar ik ben gewoon Outlook blijven gebruiken zoals ik dat voordien ook deed. Geen idee of er in de software daarachter iets is gewijzigd? Ik heb het niet gemerkt. Kortom, je kunt ook zeggen dat de overgang zo smooth is gegaan dat ik niet eens gemerkt heb dat er in mijn mailsysteem iets veranderd is.

Het enige waar de beheerder en ik later wat naar hebben moeten zoeken is hoe de synchronisatie van mailboxen met mijn Android-telefoon goed ging verlopen, maar dat is met de kennis van CARD Services intussen allemaal opgelost. De totale kosten van de operatie vielen mij als eenpitter wat tegen, maar wegen zeker op tegen de gemakken die het mij op zakelijk vlak biedt. Zonder jullie was het me niet gelukt en nu ik momenteel op vakantie ben in Italië profiteer ik volop van de voordelen van office 365."
- Genius Groups


Exchange Online:
Exchange Online is verkrijgbaar als een zelfstandige service of als onderdeel van een Office 365-abonnement dat Office, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat. Exchange Online is verkrijgbaar vanaf 3,40 per gebruiker/maand.

Kenmerken Exchange Online
Grote postvakken, Ondersteuning voor Outlook, Toegang internet, Outlook-app, Postvak In-beheer, Samenwerken aan documenten, Groepen, Gedeelde agenda en contactpersonen, Apps van derden voor Outlook, Beveiliging en
In-place archief


Exchange Online Abonnement

  Exchange online Business Essentials Business      Business Premium
Prijs per gebruiker per maand € 3,40 €4,20 € 8,80 € 10,50
Volledige, geïnstalleerde Office toepassingen op maximaal 5 pc's of Macs     X X
Office voor tablets & smartphones     X X
Online versies van Office Word, Excel en meer   X X X
Zakelijk e-mailadres (50 GB opslagruimte) X X   X
1 TB opslagruimte   X X X
Opslagruimte en het delen van het bestand   X X X
Onbeperkte online (HD-video) vergaderingen   X   X
Openbare website - door u in te stellen en te onderhouden   X X X
Active Directory-integratie       X
Volledig Office-bureaublad     X X
Maximum aantal gebruikers   300 300 300

De prijs is exclusief btw.

Vraag om advies middels het contactformulier

 


Waarmee kunnen wij u helpen?